Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Θα είναι η τελευταία διοίκηση στο Δήμο Δραπετσώνας η σημερινή; Τουλάχιστον αθωώθηκαν οι Πεταβρατζής Τσιλάβης κλπ αδίκως καταδικαστέντες πρωτόδικα!

.
Μας σβήσανε από τον χάρτη της αυτοδιοίκησης. Το σχέδιο Καλλικράτης που παρουσίασε χτες ο Ραγκούσης προβλέπει ένα νέο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (προς το παρόν με αυτό το όνομα) και κατάργηση των δύο δήμων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.
.
Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο έγινε συζήτηση και αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει δημοψήφισμα και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας υπό την καθοδήγηση μιας διαπαραταξιακής επιτροπής. Για να παίξουμε τις τελευταίες λίγες μας πιθανότητες να ανατραπεί η απόφαση στο σημείο που μας αφορά (και σε καμιά δεκαριά άλλες μαζί) και να μείνουμε ανεξάρτητοι και ωραίοι! Ούτε 10% δεν είναι αυτές οι πιθανότητες.
.
Πρόεδρος του ΔΣ ήταν ο Πεταβρατζής. Ο οποίος δικαιώθηκε (και μαζί του και ο Τσιλάβης και οι λοιποί 7-8 πρωτοδίκως καταδικασθέντες) από το εφετείο πανηγυρικά. Ήταν μια δικαίωση καθώς η κατηγορία ήταν γελοία και η πορωτόδικη καταδίκη απρόσμενη και σχεδόν ανεξήγητη. Είχε όμως παράξει αποτελέσματα πολύ δυσάρεστα για Τσιλάβη και Πεταβρατζή (τουλάχιστον) που είχαν τεθεί τους τελευταίους μήνες σε αργία. Τώρ αποκαταστάθηκε η τάξη και η δικαιοσύνη.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: