Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΧΑΣΑΜΕ! ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

.
Χτες ήταν μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις. Χαρές για τους νικητές των δίδυμων που είχαν βρεθεί στον β' γύρο των εκλογών και λύπες για τους ηττημένους.
.
Η Πρώτη Κίνηση, που μετείχε στον συνδυασμό "Αναγέννηση" του Αλ. Χρυσού στις δημοτικές εκλογές για Κερατσίνι και Δραπετσώνα βρέθηκε στην πελυρά των χαμένων. Με ποσοστό 57% περίπου νίκησε ο Λουκάς Τζανής που θα είναι ο νέος δήμαρχος Κερατσινίου και Δραπετσώνας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μπορεί να είναι βέβαιος ότι από την πλευρά της η αντιπολίτευση θα βοηθήσει ώσυε να πραγματοποιήσει θετικό έργο στον νέο δήμο και να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προκύπτουν από την εφαρμογή του "Καλλικράτη"
.
Η μείζων αντιπολίτευση στον νέο δήμο θα αποτελείται από τους Αλ. Χρυσό, Γ.Τσιρίδη, Ξ.Φωτίου, Χρ. Μυργιαλή, Γ.Χάσκα, Ζ.Ζούπη και Θ.Μιχαλαργιά. Η λοιπή αντιπολίτευση θα απουτελείται από τον Φώτη Μελά και 4 συμβούλους του και τον Ηλ.Πατίδη και ακόμη τρεις του συνδυασμού του.
Από τη Δραπετσώνα θα μετέχουν στο συμβούλιο οι
Κ.Χροννόπουλος (Λ.Τζανής)
Γ.Τσιρίδης (Αλ.Χρυσός)
Ξ.Φωτίου (Αλ.Χρυσός)
Θ.Μιχαλαργιάς (Αλ.Χρυσός)
Ε.Μπαρμπαγιάννη (Φ.Μελάς)
Γ.Πετρίδης (Ηλ.Πατίδης)
Ο Αλ. Χρυσός είναι Κερατσινιώτης και Δραπετσωνίτης εξ ίσου.
.
Η Πρώτη Κίνηση Δραπετσώνας στην νέα περίοδο, εκτός των άλλων (εφαρμογή του προγράμματος της Αναγέννησης, εφαρμογή Καλλικράτη, διαφάνεια κλπ.) θα αγωνιστεί για τα εξής δύο κύρια ζητήματα:
-Για την Ανάπλαση της Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας Κερατσινίου
-Για την εκκίνηση διαδικασιών απελευθέρωσης της Δραπετσώνας από το Κερατσίνι
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: