Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Η μάχη των δημοτικών εκλογών άρχισε από το πρωί.

.
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009 ώρα 2μ.μ. Μόλις αφιχθείς από τα εκλογικά κέντρα.
.
Με βάση την εικόνα του ΠαΣοΚ Δραπετσώνας έξω από τα εκλογικά τμήματα (τουλάχιστον της περιοχής ανατολικής Δραπετσώνας) η μάχη των δημοτικών εκλογών άρισε με ένταση από το πρωί της 4ης Οκτωβρίου 2009. Το βράδυ θα γίνει ένα διάλειμμα να καταμετρηθούν οι ψήφοι των βουλευτικών εκλογών (που παρεπιμπτόντως γίνονται κι αυτές σήμερα) και κατόπιν τα στελέχη και μέλη του ΠαΣοΚ θα ριχτούν απερίσπαστοι στη μητέρα των μαχών που θα γίνει σε ένα περίπου χρόνο από σήμερα.
.
Ο συνδυασμός Α το πρωί υποστηρίζοντας τον βουλευτή Β έδωσε τη μάχη με τους υποστηρικτές του βουλευτή Γ που ήταν το προκάλυμμα του συνδυασμού Δ. Κάτι σαν τον εμφύλιο της Ισπανίας το 1936 που δημοκρατικοί και φασίστες δοκίμασαν σε πειραματικές συνθήκες τον παγκόσμιο πόλεμο που ακολούθησε.
.
Ο Συριζα που σκοτωνόταν προεκλογικά χωρισμένος σε 3-4 κομμάτια, από το πρωί είναι συντεταγμένος και ενωτικός. Η Νέα Δημοκρατία άφαντη, ούτε καρεκλάκι, ούτε ομπρέλα, ούτε μία κονκάρδα. Μόνο ο Β έκανε μια επιθεώρηση του χώρου, είδε την παντελή απουσία και σύχνασε στα τραπεζάκια των άλλων κομμάτων δοκιμάζοντας τη μπουγάτσα που προσέφερε σε όλους, δικούς και αντίπαλους, ο Βασίλης Ταουξής.
.
Το βράδι αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, μεσημέρι, κυκλοφορεί το σενάριο για ΠαΣοΚ 42-43 ΝΔ 35-36, ΚΚΕ 7-8, ΛΑΟΣ 5-6 Συριζα 3-4 Οικολόγοι 2-3.
Το βράδι θα τα μάθουμε όλα κατά τις 7 η ώρα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

2 σχόλια:

ΗΕΤΙΩΝ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΗΕΤΙΩΝ είπε...

Ωραια,πολυ ωραια,... Α,β,Γ,Δ....ουτε κρυπτολεξο να ηταν...ελπιζω φιλε Γιωργο να μην αρχισεις και τις εξισωσεις με αγνωστους Χ....αν και θεωρω πως οι επερχομενες δημοτικες εκλογες ειναι απλη αριθμητικη....