Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ο Δήμαρχος απάντησε στην "Πρώτη Κίνηση" για τα κυκλοφοριακά θέματα λέγοντας ότι έχει ήδη απευθυνθεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ

.
Πήραμε μιαν απάντηση από τον Δήμαρχο κ. Αλ.Χρυσό στο θέμα που θέσαμε και στείλαμε και με e-mail σχετικά με τις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τη λειτουργία του Περιφερειακού Δρόμου.
.
Η απάντηση του Δημάρχου δεν είναι 100% ικανοποιητική καθώς δεν αντιδρά άμεσα στο θέμα, όμως έστω και αυτή η έμμεση αντίδρασή του αξίζει να καταγραφεί.
Λέει λοιπόν ο Δήμαρχος ότι έχει ήδη απευθύνει 2-3 επιστολές προς το ΥΠΕΧΩΔΕ όπου ζητά να έρθουν ειδικοί να δουν τα κυκλοφοριακά ζητήματα. Μαζί με όλα τα άλλα θα δουν κι αυτά που θέτει η Πρώτη Κίνηση.
Είναι κι αυτός ένας τρόπος ενέργειας βέβαια, ωστόσο εμείς πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι πιο άμεσο και πιο αποτελεσματικό, όπως η επέμβαση της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και η ενημέρωση της τροχαίας για κυκλοφοριακές αλλαγές. Ιδιαίτερα στο θέμα της διπλοδρόμησης της Κοντοπούλου. Αρκεί εξ άλλου μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για κάτι τέτοιο.
.
Εν πάσει περιπτώσει, υπήρξε αντίδραση και αυτό είναι θετικό. Φυσικά, λόγω εκλογών θα πρέπει να περιμένουμε το νέο ΥΠΕΧΩΔΕ (υπουργείο υποδομών πλέον;)
.
Οι σχετικές επιστολές του Δημάρχου μας ήρθαν με e-mail και όποιος θέλει μας τις ζητά και τις δημοσιεύουμε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: