Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ο Στέφανος Τζουμάκας προανήγγειλε το τέλος του Δήμου Δραπετσώνας μπροστά στα "άφωνα" μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης.

.
Σε σημερινή συγκέντρωση του ΠαΣοΚ που έγινε στο Δημαρχείο Δραπετσώνας, παρουσία 100-120 μελών του ΠαΣοΚ και όλων των τοπικών αρχόντων (Δημάρχου, αντιδημάρχων, επικεφαλής των παρατάξεων, στελεχών κλπ.) κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Στέφανος Τζουμάκας. Η ομιλία του κινήθηκε γύρω από τα οικονομικά και διαχειριστικά ζητήματα της χώρας και ανά,μεσα στα άλλα ο κ.Τζουμάκας μίλησε και για την πρόθεση του ΠαΣοΚ να μειώσει τους Δήμους της χώρας από 1000 που είναι σήμερα σε 400, ακολουθώντας στο θέμα αυτό τα χνάρια της Νέας Δημοκρατίας που το ίδιο προσπάθησε να κάνει ονομάζοντάς το διοικητική μεταρρύθμιση αλλά δεν το κατάφερε λόγω της αντίδρασης που βρήκε και που υπολόγισε ότι θα βρει αν συνάχιζε να κινείται στην ίδια κατεύθυνση. Και τα είπε αυτά ο Ομιλητής μπροστά σε πολλά βασικά αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠαΣοΚ Δραπετσώνας που έμειναν άφωνα κάνοντας ότι δεν κατάλαβαν τι άκουσαν. Όμως ο Τζουμάκας, προκληθείς από τον υποφαινόμενο, επανέλαβε και έκανε σαφές ότι αυτή την πολιτική θα ακολουθήσει το ΠαΣοΚ και μάλιστα την αποκάλεσε "νέο" σε σχέση με το "παλιό", όπως ο Καραμανλής αποκαλούσε μεταρρυθμίσεις τις ίδιες ιδέες που μέχρι πρόσφατα στήριζε.
.
Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας ναυάγησε και η μεταρρύθμισή της έπεσε στο κενό. Η Δραπετσώνα τη γλίτωσε. Τώρα ο Τζουμάκας απειλεί ότι θα έρθει το ΠαΣοΚ να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει η Νέα Δημοκρατία. Δικαίωμά του. Κρίμα όμως που δεν ακούστηκε σθεναρή η αντίδραση του πολιτικού στελεχιακού δυναμικού της πόλης που ήταν παρόν, άκουγε αλλά δεν είχε τίποτε να πει για να απαντήσει στην πρόκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: