Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τα γκάλοπ λένε ότι η νίκη ΠαΣοΚ θα είναι άνετη..... Ο Τσίπρας έλκει τις γυναίκες προς το μέρος του και τον Συριζα προς τα πάνω!

.
Όπως είπε ο Καρατζαφέρης και όπως διαλαλούν οι δικοί του στα διάφορα πάνελ, η διαφορά ΝΔ-ΠαΣοΚ έχει πάει στο 6,5-7,5 υπέρ ΠαΣοΚ. Σίγουρη αυτοδυναμία και ο Συνασπισμός στην πεντακομματική νέα Βουλή.
.
Ο Τσίπρας κερδίζει οπαδούς. Δυο γυναίκες που ξέρω καλά και που θα ψήφιζαν η μία φανατικά ΠαΣοΚ (λόγω αντικαραμανλισμού) και η άλλη φανατικά ΚΚΕ (λόγω παράδοσης) τώρα λένε θα ψηφίσουν Τσίπρα. Φοβερό! Το άκουσα και δεν το πίστευα.
Δεν ξέρω αν θα ψηφίσουν τελικά, σημασία όμως έχει ότι αφού αυτές είπαν κάτι τέτοιο, θα λένε το ίδιο και πολλές χιλιάδες όμοιές τους. Και ακόμα κι αν αυτές οι δυο δεν το κάνουν, θα το κάνουν χιλιάδες άλλες. Ίσως και χιλιάδες άλλοι.
.
Μου αρέσει. Το χάρηκα γιατί ο Τσίπρας είναι πολύ συμπαθής και αν δεν μπει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ο Τσίπρας δεν θα δει πως είναι το Κοινοβούλιο. Και δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Και υπέστη και πολλά, από Αλαβάνο, από συνιστώσες, από ανανεωτικούς, από όλους. Καιρός του να δικαιωθεί. Μου το είπε κι ένας φίλος μου που ψηφίζει ΚΚΕ και βλέπει καλά τα πράγματα. "Ο Τσίπρας τον πάει τον ΣΥΡΙΖΑ προς τα πάνω" είπε μισολυπημένος και συνέχισε: "εμείς μόνο να τους λέμε οπορτουνιστές και κάτι τέτοιες σαχλαμάρες ξέρουμε"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: