Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ειρήνη Μαρούπα στα (πρώην) γραφεία της Πρώτης Κίνησης

.
Η Ειρήνη Μαρούπα είναι νέα υπόψήφια του ΠαΣοΚΙ στη Β' Πειραιά.
Για κεντρικό της εκλογικό κέντρο διάλεξε τα πρώην γραφεία μας, τα γραφεία της Πρώτης Κίνησης και την Παεασκευή 25/9 κάνει εγκαίνια. Είναι και γνωστή μας έτσι κι αλλιώς από παλιά, όπως και ο Βασίλης Ταουξής, σύζυγός της. Αξίζει μια καταχώρηση του βιογραφικού της και στο δικό μας μπλογκ.
.
"Γεννήθηκε στην Αθήνα από μικρασιάτες – πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στη Νίκαια (Παλιά Κοκκινιά). Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Συνδιευθύνει με τον ποινικολόγο ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΟΥΞΗ την δικηγορική εταιρία «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» με έδρα τον Πειραιά.
Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε πολύκροτες δίκες (17 Νοέμβρη, Σάμινα Εξπρές, υπόθεση Βασδέκη, Καζίνο Πάρνηθας, απολυμένων ναυτικών της Royal, και εκατοντάδες υποθέσεις κακουργημάτων).
Βρίσκεται στο πλευρό των δικαστικών υπαλλήλων τα δύο τελευταία χρόνια για τα προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά με τον αμίαντο.
Συμμετείχε στο συνδυασμό του Δημάρχου Κορυδαλλού Στέφανου Χρήστου, συνεργάτης του και μέλος της Διοίκησης και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού για 8 χρόνια.
Είναι συνδικαλίστρια και μέλος του Συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά. Νομικός σύμβουλος σε εφημερίδες του Πειραιά και της Αττικής και επιστημονική συνεργάτης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.
Είναι και Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Συλλόγου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ."

.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπουρδες λαμογια

Ανώνυμος είπε...

μπουρδες λαμογια